24. syyskuuta 2010

Yhteydenotto?

Asiakasvastaavan piti ottaa minuun yhteyttä tällä viikolla, mutta eipä ole kuulunut. Katson, että tuskin kuuluukaan, kun on perjantai ja toimistoaika on päättynyt yli tunti sitten. Ehkä hän soittelee sitten ensi viikolla sopiakseen sen tapaamisen. Eihän minulla tässä mikään kiire ole, kunhan tämä ei mitenkään ratkaisevasti lykkää tapaamista tai lyhennä jotain päätösaikaani.

Jos nyt voittaisin lotossa sen 7,2 miljoonaa euroa, pohdin aamulla, en tiedä, vaihtaisinko kaksiotani pois. Ehkä kolmioon, niin saisin työhuoneen erikseen. Ehkä rantataloihin. Ehkä vähän ylemmäs. En tiedä. Oikeastaan tällä ajatuksella leikitellessäni huomasin vain, miten kiintynyt jo olen omaan pikku tukikohtaani. Ei yksi ihminen vie määräänsä enempää tilaa. Suuremmassa asunnossa olisi vain autiuden ympäröimä. Vaikka vaatehuone voisi kyllä olla plussaa. Kattoterassilla kasvattaa kunnon viidakkoa. Onneksi en lottoa.

Kuva: Säästötörppöni, johon aina satunnaisesti tyhjennän kolikoita lompakostani. Säästöä se on pienikin säästö. Olen silti iloinen, että tämä ei ole se ainoa oljenkorsi. Motivoiva se on silti.

Ei kommentteja: