29. elokuuta 2010

Oma lepakkoluola?

Ei potkinut onni enää tällä kertaa, niin kuin osasin vähän arvellakin. Kaikki tolppa- ja katospaikat olivat jo menneet - ajat sitten, kuten epäilinkin. Aikainen lintu madon nappaa, niinhän sitä sanotaan. Päti siis taas tässäkin asiassa. Tarjolla on siis enää hallipaikkoja. Mutta onko hallipaikasta mitään hyötyä luonani vieraileville? Tuskinpa.

Kun pohdin sitä sijoituksen näkökulmasta, en jaksa innostua eteeni pamahtavista luvuista. Jos vuokra yltäisi edes Pyynikin lukuihin, kestäisi silti likemmäs 10 vuotta, ennen kuin hallipaikka maksaisi itsensä takaisin. Eihän siitä liiemmin kuluja olisi, mutta en usko, että minua kiinnostaa sitoa ihan niin paljon varoja omaan lepakkoluolaan. Vuokratulot eivät kuitenkaan olisi mitenkään huimaavia. Turhaa sitä lihottaisi tulevaa lainaa lähemmäs kymppitonnilla. Juu, ei kiitos.

No, jos tolppa- tai katospaikkoja jossain vaiheessa vapautuu, olen kärppänä välissä, jos yhä katson sen tarpeelliseksi. Siihen asti saavat vieraat parkkeerata, mihin parhaaksi katsovat.

Ei kommentteja: