11. elokuuta 2010

Tassunaulakko

Viime vuonna Valkeakosken asuntomessuilla törmäsin ehkä elämäni hienoimpaan sisustuskokemukseen. Täytyy myöntää, että olin täysin imarreltu siitä, että olin innoittanut jotakuta suunnittelijaa niin verevästi. Olenhan aina sanonut, että jos minusta ei isona tule mitään muuta niin ainakin hyvä naulakko.

Eräässä kohteessa oli pesutiloissa nämä kaksi komistusta. Kuvat eivät päästä niitä oikeuksiinsa huonojen kuvakulmien ja valon vuoksi. Kuvat on kuvannut tätini messutungoksen keskellä. Sain ne pari päivää sitten sähköpostiini. Aion vielä metsästää tällaisen itselleni.
Tämä kaksirivinen naulakko näyttää kuvassa pelkältä raudasta väännetyltä hökötykseltä. Todellisuudessa koukut ovat kallellaan seinästä mahdollistaen mm. pyyhkeiden tukevan ripustamisen. Luonnossa huomattavasti kauniimpi yksilö, ei kovin valokuvauksellinen. Parasta koko härvelissä on kuitenkin sen muotokieli: minä pystyn sovittamaan kaikki tassuni naulakon muotoihin! Kuin muotilla valettu. Samaa sarjaa oli myös hylly.
 
Huono puoli on se, että minulla ei ole mitään käsitystä, kuka nämä naulakot on suunnitellut, mistä niitä saa ja valmistetaanko niitä yleensäkään enää. Myykö joku niitä? Ajattelin vielä ottaa selvää. Mahtaisivatkohan Asuntomessujen toimistolla tietää? Pakko saada oma tassunaulakko! On se hyvä, että on itseironia kohdallaan...

Ei kommentteja: