20. maaliskuuta 2011

Punainen paholainen

Olen maannut reippaan viikon verran keuhkoputkentulehduksessa, jota aluksi terveyskeskuslääkäri mainosti "ihan tavalliseksi hengenahdistukseksi". Onneksi kävin työterveyslääkärillä Mehiläisessä ja sain saman tien viikon sairaslomaa "näin alkuun", ulkonaliikkumiskiellon, liikkumatonta vuodelepoa ja antibioottikuurin, jota kuulemma jatketaan herkästi, jos on yhtään aihetta. Maattuani nyt viikon verran paikoillani tekemättä mitään pääsin vihdoin kodin ulkopuolelle jaloittelemaan ja ihmettelemään kevätaurinkoista maailmaa.

Olen käyttänyt pienissä osissa muinoin kesätöistä saamaani lahjakorttia, ja nyt oli taas se aika keväästä, kun lahjakortti olisi mennyt vanhaksi muutaman viikon päästä, joten oli pakko käydä ostamassa sillä jotain. Niinpä siis nokka kohti Veikon Konetta ja keittiöhärveleitä. Tällä kertaa mukaan tarttui punainen paholainen, OBH Nordican Chilli Stick Mixer -sauvasekoitin.

© OBH Nordica Chilli Stick Mixer

Täytyy sanoa, että yritin välttää viimeiseen asti OBH Nordican ostamista, koska muistin, miten ystäväni Tuna oli aikoinaan nauranut, että olen juuri sellainen ihminen, jonka kaikki kodinkoneet ovat sitten aikanaan varmasti punaista OBH Nordicaa. Testailtuani eri vaihtoehtoja käteen tämä tuntui kuitenkin kaikista mukavimmalta ja kevyimmältä. Nappi oli hyvä, varsi irrotettava ja metallinen, helposti pestävä. Eikä voi sanoa, etteikö pieni ja näppärä koko sekä kaunis muotoilukin olisi puhunut puolestaan. Monet muut olivat kauhean painavia ja hankalia käteen. Minulle tuli heti sellainen olo, että minun ei tarvitse suht pienenä naisena machoilla valtavalla sauvasekoittimella, jota jaksan hädin tuskin käyttää. Olkoonkin sitten millainen rimpula tahansa, se on kaunis eikä ollut alessa hinnallakaan pilattu, joten jos joskus täytyy ostaa uusi, en jää harmittelemaan.

Sain leikkiä 50-luvun pikkuvaimoa oikein sydämeni kyllyydestä katsellessani muitakin keittiöhärveleitä, ja pakko sanoa, että kai se keittiön kilpavarustaminen naisilla jossain määrin vastaa miesten tarvetta haalia kodinelektroniikkaa ja murisevia moottorihärveleitä. Sitä paitsi minä en koskaan saa autoa, joten voin nyt nimetä pienen perheeni uusimman tulokkaan Lamborghiniksi.

Ei kommentteja: