27. maaliskuuta 2011

Boksi näkyy jo

Ohikulkumatkalla poikkesin vilkaisemassa, miltä työmaalla näyttää. Siellähän sitä muovit läpättivät tuulessa ja pilvet heijastuivat ikkunamuoveista. Seinät olivat pystyssä toiseen kerrokseen asti, ja pienen hakemisen jälkeen tajusin tapittavani asuntoni ulkoseinää. Ihmettelin ikkunoita, ja tuntui oudolta katsella sisään asuntoonsa. Siinä se nyt oli. Sitten viimeinkin.


Melkoisen karu näky vielä tässä vaiheessa. Näyttää hirmu pieneltä, mutta eiköhän sitä yksi nuori nainen tähän mahdu vallan mainiosti. Vasemmalla siis makuuhuoneen ikkuna, keskellä olohuoneen ikkuna ja oikealla keittiön ikkuna. Keittiön ikkuna näyttää tulevan todella matalalle, kivaa.

Pian pitäisi alkaa puuhastella kevätkylvöjä, mutta ajatus tuntuu hieman vieraalta, kun on luntakin maassa. Kevät tuntuu vielä toistaiseksi pyristelevän talven otteessa suht tiukasti. Sotkamosta viime syksynä kuskatut mansikat saavat vielä viikon pari odottaa pakastimessa. Vähän epäilyttää, mahtavatko ne edes itää. Sen verran kovanonnenmansikoita ovat olleet matkallaan pellolta idätyslaatikkoon.

Ei kommentteja: