17. joulukuuta 2011

Toinen muuttopäivä

Olen jo kovasti kiintynyt luukkuuni, vaikka kurkkua raastaakin se pölymäärä. Vietettyäni siellä tänään koko päivän ja ehdittyäni jopa vähän loikoilla makuuhuoneen matolla voin sanoa tykkääväni uudesta kodistani. Ehdin jo sotkea ja pestä lietenikin, kun paistoin vohveleita muuttokomppanialleni.

Muutto alkaa viedä voimia. Olen kamalan väsynyt ja mietin kauhulla, mitä minä esitän tiistaina markkinoinnin suunnittelun ja johtamisen kehittämistehtävien katselmuksessa. Markkinointisuunnitelmani on edelleen puolessavälissä.

Sähköpostiinkin oli pöllähtänyt kaksi viestiä opinnäytetyöhöni liittyen, ja olen kiusallisen tietoinen siitä, että minun olisi pitänyt soittaa tässä parin päivän aikana muutama tärkeä puhelu, joille en vain ole löytänyt sopivaa hetkeä: joko olen touhunnut pää kolmantena jalkana, selvitellyt muutostyömokia tai tajunnut, että jotain pitäisi välillä syödäkin. Lyhyet torkut oli tänään pakko ottaa, kun hommista ei tullut enää mitään. Onneksi ainakin toinen saapuneista viesteistä huutomerkkeineen vaikutti oikein lupaavalta opparini kannalta.

Huomenna tämä ruljanssi taas jatkuu. Vielä muutama laatikko jäljellä. Täytyy käydä aamupäivällä vähän ostostelemassa. Jos sitä verhoja löytäisi...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli eilen yhtäkkiä mieleen, että sinullahan oli jo se muuttopäivä. Olen itsekin ollut niin kiireinen ja kiinni töissä.
Asiat alkaa ilmeisesti kuitenkin luistaa, hyvä hyvä! Voimia muuttoon! Halirutistus.
t. Muikkunen