8. joulukuuta 2010

Joulumuistamisia

Pöydällä lojui parin päivän ajan omituisen näköinen kirjekuori. Sellainen, jossa ennen sain äänilehti Nyörin. Koska en ole kyseistä lehteä pariin vuoteen tilannut, kirjekuori herätti paljon hämmennystä. Kun tänään aamulla viimein ehdin avata kuoren, jonka jo suunnittelin heittäväni avaamattomana pois, yllätyin positiivisesti: Skanska Talonrakennukselta oli tullut minulle joulukortti, jonka välissä oli kaksi lippua Pirkanpoikien perinteiseen joulukonserttiin ja kiitokset yhteistyöstä. Valitettavasti en pääse konserttiin, koska olen samana iltana keskiaikaseuran pikkujouluissa, joita olen koko syksyn odottanut. Onneksi saatoin antaa liput saman tien eteenpäin.

Sain myös muistutusviestin Skanska Kotien Kotipaneelin kehittämiskyselystä, ja kävin naputtelemassa vastaukseni. Minusta on ihanaa olla mukana Kotipaneelissa. Tuntuu niin mukavalta, että suuri rakennuttaja tahtoo kuunnella yksittäisten ihmisten mielipiteitä hyvästä kodista. Vielä hienompaa on, että kuka tahansa saa ryhtyä kotipanelistiksi. Mitään pääsyvaatimuksia Kotipaneeliin ei ole. Odottelen innolla keittiökyselyn tuloksia ja yhteenvetoa, jonka pitäisi tulla tässä lähiaikoina.

Olen suunnattoman tyytyväinen, miten tehokkaasti Skanska on onnistunut minut sitouttamaan asiakkaakseen. Toki asiaan tietenkin vaikuttaa se, että kauppakirjoissa on nimeni alla ja asuntoani rakennetaan, mutta sen ohella olen saanut niin paljon muutakin. Tarpeitani ja mielihalujani on kuunneltu. Yhteydenpito on ollut sujuvaa. Kaikki tapaamani skanskalaiset ovat olleet todella ystävällisiä, rentoja ja mukavia ihmisiä. On tullut kaunista asiakaslehteä, joka on herättänyt visioita omasta, sievästä ja viihtyisästä kodista. On annettu vaikutusmahdollisuuksia. Ja nyt nämä konserttiliput. Mmm, olen tyytyväinen asiakas. Enkä epäile ilmaista sitä. Lähettäisinkö heille joulukortin? Juu-u, voisin lähettääkin. Kunhan ehdin askarrella. Ehkä ensi viikonloppuna, lähiaikoina on pakko kuitenkin.

Lähiajoista puheen ollen tammikuuhun ei ole enää pitkä aika. Materiaalivalintoja, o-ou... Tahdon kaupoille nuuskimaan. Valintoja, valintoja... Onneksi keittiö alkaa olla edes hieman hahmottunut pienessä, pienessä päässäni. Lattia tuottaa ongelmia.

Viime aikoina ei ole ollut kauheasti aikaa päivitellä blogia. Koulu ja työt puskevat päälle, ja Tallinnassakin tuli käytyä pikaisesti. Kuten nyt ehkä huomaa, määrällisen tutkimuksen luennolla on hieman tylsää, kun on aikaa testata sähköpostibloggaamista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Teen Skanskan kanssa gradu-yhteistyönä tätä Kotipaneelin kehittämiseen liittyvää kyselyä.

Gradussani tutkin kuluttajien osallistumista yritysten tuotekehitykseen. Sosiaalisella medialla on suuri vaikutus kuluttajien osallistumiseen ja tätä myös osin käsittelen tutkielmassani. Ajattelin kysäistä sinulta voisinko lainata postaustasi graduni alussa,jossa johdattelen lukijaa aiheeseen. Kirjoituksesi sopisi siihen kuin nappi nalleen nenään. ;)

Voisin lähettää sinulle pätkän etukäteen luettavaksi. Jos tämä sopii, niin lähettäisitkö minulle sähköpostia osoitteeseen hanna.kallioniemi@tse.fi

Anonyymi kirjoitti...

...ja vielä lisäyksenä edelliseen, että teen muuten myös työkseni määrällisiä tutkimuksia ja ne ovat oikeasti todella mielenkiintoisia eli tsemppiä vaan luennoille ;)

Berlioza kirjoitti...

Hei. Lähetinkin sinulle jo sähköpostia graduusi liittyen.

Niin, ovathan määrälliset tutkimukset mielenkiintoisia, sitä en kiellä. Luennoilla vain edetään niin hitaasti, että jää turhaa aikaa ajatuksen harhailla. No, saa nähdä, miten käy, kun joulun jälkeen tartutaan ensimmäiseen oikeaan tutkimustoimeksiantoon.