1. marraskuuta 2010

Lontoosta asiakasvastaavalle

Mitään varsinaista päivitettävää ei ole. Huomenna täytynee vain tehdä todellinen lista asioista, joista pitää asiakasvastaavan kanssa keskustella keskiviikkoaamuna, jottei käy niin, että unohdan jotain oleellista ja muistan sen, kun kävelen ulos toimistolta.

Tänään kuitenkin kaipasin pitkästä aikaa todella paljon omaa rauhaa ja koloa, johon käpertyä pimeyttä karkuun kynttilöiden keskelle, suuren kaakaokupillisen kera. Kaipasin omaa tilaa ja hiljaisuutta vauhdikkaan työpäivän jälkeen. Ensimmäiseksi lomanjälkeiseksi työpäiväksi päivä oli oikein mukiinmenevä, varsinkin maanantaiksi.

Berliozan terveiset Lontoosta
Lontoo oli yhtä ihana kuin viimeksikin. Ehkä vielä ihanampikin, kun jouduin itse hieman suunnistamaankin navigaattoriystäväni puuttuessa. Musikaalit olivat upeita, hotelli mukava ja Sarastro sisustukseltaan yhtä yliampuva kuin ennenkin.

Shoppailun tuloksena mukaan tarttui Oasiksen musta vekkihame toimistolle. Piipahdimme myös Harrodsilla, jonka jouluosasto oli sisäisen joulupervertikkoni taivas. Ostin sieltä itselleni helmiäisenvalkoisen joulupallon, jossa on lumihiutaleita koristeina. Toweristakin löysin itselleni joulukoristeita: kaksi äärimmäisen kaunista lintua ja pari palloa oksille roikkumaan. Toinen oli pakko ostaa sen takia, että se oli suomalaisen Weisteen valmistama. Kun kerran kotimaiseen vierailla mailla törmää... Whittard of Chelsea -teekauppa osoittautui toiseksi taivaaksi tee-, kaakao- ja kahvivalikoimineen. Lentolaukkuun sullottiin purkilliset Hot Mint Chocolatea, Dreamtime Hot Chocolatea ja Mango & Passionfruit -teejuomaa. Jäin haaveilemaan suurista, valkoisista Hot Chocolate-Cappuccino -printtimukeista lautasineen ja päätin hankkia ne kyseisen puljun nettikaupasta. Ensin en löytänyt niitä laisinkaan, ja nyt tarkistaessani löysin koko sarjan.

Script tableware collection
© Whittard of Chelsea

Suurin löytöni oli kuitenkin Lontoo-aiheinen juliste, joka päätynee seinälleni heti, kun pääsen muuttamaan ja löydän sopivat kehykset. Joskin sopivien kehysten etsiminen ei liene suuri operaatio: yksinkertaiset mustat ja korkeakiiltoiset uskon parittavani julisteen kanssa. Jos kyseessä ei ole täysin sama, niin ainakin hyvin samanlainen juliste kuin alla oleva. (Näin äkkiseltään vilkaistuna PopArtUK näyttää varsin vaaralliselta nettikaupalta, oikea houkutusten pesä.)

Red Double Decker Bus
© PopArtUK

Pakko vielä esitellä yksi lempipaikoistani Lontoossa. Nuoren tanssijan patsas Bow Streetin poikkikadulla.

Young Dancer

Ei kommentteja: