10. marraskuuta 2010

Kotipanelisti Berlioza

Huomasin vasta illalla postiin kolahtaneen Skanskan Kodit-lehti. En edes tiennyt, että sellaisen saisin. Mukava yllätys siis. Lueskelin lehden läpi ja sain kutkuttavia ideoita saunaa ja kylpyhuonetta silmällä pitäen. Kunpa kylppärin neliöt vain riittäisivät pienen paratiisin rakentamiseen. Tosin oma mottonihan on, että kannattaa olla pientä ja näppärää matkakokoa. Ehkä voisin laajentaa sen koskemaan myös henkilökohtaisia paratiiseja. Pieni neliömäärähän ei ole este: se on vain haaste suunnittelulle.

Lisäksi intouduin osallistumaan Kotipaneeliin, jossa tällä kertaa aiheena oli keittiö. Näin tutkimustyön perusteita opiskelevana tradenominalkuna kyselytutkimus oli taas maailmaa jännempi kokemus. Samalla sain sentään vähän pohtia keittiöasioitakin. Ilmoittauduin vakituisemmaksikin kotipanelistiksi, joten lisää kyselyitä on luvassa. Lupasivat, että 6-8 kertaa vuodessa, ei siis ollenkaan liikaa. Sisustus- ja kotiaiheisia kyselyitä, mmm...

Plus olen huolissani suklaan ja kaakaon ympärillä velloneesta uutisoinnista hinnannousuun liittyen. Ei voi maailma olla niin julma, että tekee suklaasta uuden kaviaarin! Kaakao oli sitä jo 1600-luvulla. En voi kuvitellakaan luopuvani rentouttavasta kaakaokupillisestani!

Aamulehti: Suklaasta tulee kohta kallista kuin kaviaari

Ei kommentteja: