14. kesäkuuta 2010

Hyviä uutisia

Kauheassa kiireessä teen tilannepäivityksen. Pitäisi jo nukkumaan mennä, että jaksaisi taas aamulla pompata virkkuna pystyyn tienaamaan neliöitä.

Kiinteistövälittäjä soitti minulle taas tänään ja ilmoitteli keskustelleensa muutosarkkitehdin kanssa toivomistani muutoksista. Hän lupasi lähettää minulle arkkitehdin kommentit ja soitella huomenna uudestaan, kun olen vain ehtinyt niihin perehtyä. Hyviäkin uutisia oli, etten joutunut sittenkään maksumieheksi ovi- ja lukitusmuutosten osalta, mutta niistä lisää ehkä myöhemmin, kun on aikaa kirjoittaa ja ehdin perehtyä asunto-osakeyhtiölakiin. Siinä kun on muutamia mielenkiintoisia kiemuroita mm. vastuukysymyksistä.

Kaiken kaikkiaan tulin hyvälle tuulelle saamastani puhelusta, koska asiat tuntuvat rullaavan sen verran hyvin. Tänään on ollut kertakaikkisen oiva maanantai: ei ollenkaan tyypillinen Karvis-maanantai, jolloin kaikki menee päin mäntyä ja mieli tekee potkaista Oskua. Odottelen välittäjältä taas uutta puhelua huomenissa kuuden kieppeissä. Toivottavasti ehtii soittaa, ennen kuin lukkiudun tanssikoulun ovien taa loppuillaksi tavoittamattomiin.

Ei kommentteja: